Toegankelijkhied

Medisch Centrum Vrije Universiteit (VUmc)

per auto
Vanuit alle richtingen kunt u op de rondweg ten zuiden van Amsterdam komen, de A10. U volgt die rondweg tot de afslag S108-Buitenveldert/Amstelveen/VU. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf om bij het VU medisch centrum te komen. Klik op het onderliggende plaatje om uw eigen routebeschrijving te maken.

per trein
Het dichtstbijzijnde NS station is Station Zuid/WTC, vanaf dit station is het ongeveer 20 minuten lopen of u kunt verder reizen met het openbaar vervoer.

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

per auto
Als u met de auto naar het UMCG komt, volg dan de ANWB- wegwijzers. U komt dan automatisch in de parkeergarage (betaald parkeren) die onder de ontvangsthal is gelegen. Klik op het onderliggende plaatje om uw eigen routebeschrijving te maken.

Openbaar vervoer Het UMCG is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: Arriva-lijn 4 gaat vanaf het Centraal station naar de hoofdingang van het UMCG.
 

Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB)

Bezoekadres
Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB)
AMC/Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid
Gebouw Hogeschool van Amsterdam, 4e etage
Tafelbergweg 51
1105 BD  Amsterdam

Auto
Uit de richting Amsterdam (A2)
Houd de A2 aan richting Utrecht. Bij knooppunt Holendrecht neemt u de A9 richting AMC. Neem vervolgens (na 1,5 km) afslag 3 richting Zuidoost, AMC. Linker baan aanhouden. Bij de stoplichten linksaf de Muntbergdreef op. Nu de rechterbaan aanhouden. Bij de stoplichten rechtsaf richting Utrecht/Haarlem. Linker baan aanhouden en bij de stoplichten linksaf richting Abcoude. U bevindt zich nu op de Tafelbergweg. Na ca. 1,6 km neemt u de tweede weg links. Doorrijden tot de slagbomen en u rijdt het parkeerterrein van de Hogeschool van Amsterdam op. De ingang bevindt zich aan de andere kant van het gebouw. U kunt zich melden bij de receptie. Het NCvB vindt u op de 4e 
etage.

Uit de richting Utrecht (A2) of Haarlem (A9)
Blijf richting Amsterdam volgen tot de afslag AMC op de A2. Neem de afslag AMC. Bij de eerste stoplichten rechtsaf de Tafelbergweg op (richting Abcoude). Neem na ca. 1,6 km de tweede weg links, 
doorrijden tot de slagbomen en u rijdt het parkeerterrein van de Hogeschool van Amsterdam op.
De ingang bevindt zich aan de andere kant van het gebouw. U kunt zich melden bij de receptie. Het NCvB vindt u op de 4e etage.

Uit de richting Amersfoort (A1)
U rijdt richting Muiden, Amsterdam. Bij knooppunt Diemen neemt u de A9 richting Amsterdam Zuidoost (Haarlem?/?Schiphol). Neem vervolgens afslag 3 richting AMC. Linker baan aanhouden. Bij de stoplichten linksaf de Muntbergdreef op. Nu de rechtbaan aanhouden. Bij de stoplichten rechtsaf richting Utrecht?/?Haarlem. Linker baan aanhouden en bij de stoplichten linksaf richting Abcoude. U 
bevindt zich nu op de Tafelbergweg. Na ca. 1,6 km neemt u de tweede weg links. Doorrijden tot de slagbomen en u rijdt het parkeerterrein van de Hogeschool van Amsterdam op.
De ingang bevindt zich aan de andere kant van het gebouw. U kunt zich melden bij de receptie. Het NCvB vindt u op de 4e etage.

Uit de richting Rotterdam (A20)
Richting Den Haag (A13), bij knooppunt Prins Clausplein neemt u de A4 richting Amsterdam. Na de Schipholtunnel rechts aanhouden. Dit is de A9 richting Amstelveen. Bij knooppunt Holendrecht links aanhouden. De afslag AMC volgen. Bij de stoplichten rechtsaf de Tafelbergweg op (richting Abcoude). Neem na ca. 1,6 km de tweede weg links, doorrijden tot de slagbomen en u rijdt het parkeerterrein van de Hogeschool van Amsterdam op. De ingang bevindt zich aan de andere kant van het gebouw. U kunt zich melden bij de receptie. Het NCvB vindt u op de 4e etage.

Metro
U neemt metrolijn 50 of 54 richting Gein en stapt uit op station Holendrecht. Hier neemt u uitgang zuid. Vanaf hier is het een paar honderd meter lopen naar de Hogeschool van Amsterdam.

NS
Als u met de trein reist, kunt u op de volgende stations overstappen op de metro richting Gein: Centraal Station, Station Amstel, Station Duivendrecht en Station Bijlmer.

Bus
Inlichtingen openbaar vervoer: 0900-9292 of www.9292ov.nl
GVB: gvb.nl of telefoon 0900-8011
Connexxion: connexxion.nl of 0900-2666399